Την προετοιμασία του για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός με μία προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».
Όπως αναμένονταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης έμεινε εκτός αποστολής, αφού και σήμερα ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός είναι και ο Αλέξις Τρουιγιέ, που ως γνωστόν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Από κει και πέρα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, που προπονήθηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Σαβιέρ, Καμπετσής.
?Η αποστολή της ομάδας μας για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. #Panathinaikos #PAOFC2022_23 #PAOARIS #squadlist #slgr pic.twitter.com/aDVjhvMyQ2
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) October 22, 2022