Για τον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα που υπάρχει στη Λεωφόρο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ο Σλοβένος εξτρέμ του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε το «τριφύλλι» την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε στους συμπατριώτες του τι συμβαίνει με την ατμόσφαιρα που υπάρχει στα εντός έδρας παιχνίδια των «πρασίνων».

«Όταν κάποιος βιώσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την αναγνωρισιμότητα στην πόλη θα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο Βέρμπιτς. Μάλιστα σε νέα ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι ο Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα σημείωσε: «Ναι, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας».

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Ουκρανία με τον πόλεμο: «Τα αγόρια είναι πάντα στο δρόμο. Υπάρχουν πολλές σειρήνες, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε καταφύγια, χρειάστηκε να σταματήσουν ακόμη και δύο παιχνίδια. Αυτά τα μαθαίνω από τον πρώην συμπαίκτη μου τον Κεντζιόρα». 

Τέλος μίλησε και για την Εθνική Σλοβενίας και για τον στόχο του Euro 2024: «Θέλουμε να πάμε στο Euro 2024. Εχουμε ακόμα μία ή δύο ευκαιρίες και πραγματικά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στη μεγάλη διοργάνωση».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram