Με αρκετή μπάλα κύλισε και η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο δημοτικό στάδιο της Πέγειας στην Κύπρο.

Μετά από την προθέρμανση και το rondo, οι «πράσινοι» δούλεψαν στις σέντρες και τα τελειώματα. Από αριστερά σέντρα έβγαζαν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ και Κυριόπουλος, ενώ από δεξιά οι Κώτσιρας, Σάντσες και Βαγιαννίδης, με τους υπόλοιπους παίκτες να τελειώνουν τις φάσεις.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και επιδόθηκαν σε διπλό στο μισό γήπεδο. Με την πορτοκαλί ομάδα αγωνίστηκαν οι: Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (Σιδεράς), Τσόκαϊ, Χουάνκαρ, Κυριόπουλος, Μπερνάρ, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ και Καμπετσής. Με την μπλε ομάδα οι: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σάρλια, Ρούμπεν, Τσέριν, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Κρυπαράκος και Σπόραρ.

Οι «μπλε» ήταν οι νικητές με σκορ 3-2, χάρη στα γκολ των Τσέριν, Σπόραρ και Παλάσιος. Για τους «πορτοκαλί» και τα δυο τέρματα σημείωσε ο Καμπετσής.

Φυσικά κατά τη διάρκεια του διπλού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε παρατηρήσεις δίνοντας έμφαση στην πίεση, στην ανάπτυξη για το σπάσιμο της πίεσης αλλά και στο συγχρονισμό που πρέπει να έχουν οι παίκτες.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram