Ο Άντραζ Σπόραρ σε δηλώσεις του στην Cosmote TV μίλησε για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά και για αυτό με τον ΟΦΗ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Διαβάστε απόσπασμα από τις δηλώσεις του Σπόραρ που θα παίξουν στην Cosmote TV στο pregame της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ:

Για το 1-1 με τον Ιωνικό: «Ήμασταν ανώτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ και μας «τιμώρησαν» γι’ αυτό. Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε, είναι πως πρέπει να «τελειώνουμε τα παιχνίδια νωρίτερα, γιατί το 1-0 ή το 2-0 πολλές φορές είναι επικίνδυνα αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε το ίδιο και είμαι σίγουρος ότι αύριο (σ.σ. Τετάρτη 28/12) στη γεμάτη Λεωφόρο για άλλη μια φορά θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο «σπίτι» μας.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς όπως κάθε άλλη ομάδα θα αμυνθούν μέχρι το τέλος του αγώνα, οπότε θα πρέπει να είμαστε «μέσα» στο ματς 100%, να είμαστε συγκεντρωμένοι και σίγουρα θα είναι πιο εύκολο αν σκοράρουμε από την πρώτη ή την δεύτερη ευκαιρία. Ακόμη κι αν δεν το καταφέρουμε αυτό, χρειάζεται να κάνουμε το παιχνίδι μας, το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου, να βάλουμε πίεση στην αμυντική τους γραμμή συνέχεια και ελπίζω εγώ ή κάποιος άλλος να σκοράρουμε γκολ και να δώσουμε τη νίκη».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram