Στη διεύρυνση και ταυτόχρονα τη βελτίωση των προπονητικών εγκαταστάσεων «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί προχωρά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα από απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση του «τριφυλλιού».
Συγκεκριμένα δίπλα από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει τις εργασίες προκειμένου να δημιουργήσουν τρία νέα γήπεδα, αλλά και έναν ξενώνα. Με αυτή την κίνηση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να εγκαταστήσουν όλες τις ακαδημίες της ομάδας στον ίδιο χώρο, ενώ ο ξενώνας θα φιλοξενεί τα νεαρά παιδιά που θα έρχονται από την επαρχία.
Αξίζει να σημειωθεί πως το όμορο οικόπεδο, όπου θα δημιουργηθούν τα τρία νέα γήπεδα και ο ξενώνας, ανήκει στους «πράσινους» από την αρχική συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου και του Κωνσταντίνου Τσακίρη τον Μαϊο του 2013, όταν ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» είχε αγοράσει το τότε «Απήλιον».