Με αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (6/3, 19:30) ο Παναθηναϊκός απέναντι από τον Παναιτωλικό, στο γήπεδο της Λεωφόρου, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσανατολίζεται σε 2-3 αλλαγές, με τους Χόρντουρ Μάγκνουσον, Άντραζ Σπόραρ και Γιάννη Κώτσιρα να επιστρέφουν, όπως όλα δείχνουν, στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός θα επανέλθει στο βασικό σχήμα αντί του τιμωρημένου Ζβόνιμιρ Σάρλια, καθώς πλέον είναι 100% έτοιμος από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε και τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα.

Από την άλλη, ο Άντραζ Σπόραρ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης αντί του Φώτη Ιωαννίδη. Τέλος, ο Γιάννης Κώτσιρας πιθανότατα θα ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του Γιώργου Βαγιαννίδη, που προτιμήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα προηγούμενα παιχνίδια.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram