Νέα δεδομένα προκύπτουν στους ορισμούς διαιτητών για τις επόμενες εννέα αγωνιστικές των Play Offs, έπειτα από συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και Πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Λίγκα και η ΕΠΟ θα αναλάβουν από κοινού να φέρουν Elite διαιτητές για τα ντέρμπι των Play Offs! Μάλιστα αυτοί θα προέρχονται από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματος της Ευρώπης και, όπως τονίστηκε ήδη η προεργασία για να βρεθούν οι ρέφερι ξεκίνησε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram