Ο Όντρει Λινγκρ είναι ένας από τους παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό του στόχαστρο, προκειμένου να ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο 24χρονος άσσος τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με τη φανέλα της Σλάβια Πράγας, την οποία αντιμετώπισε το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι για τα προκριματικά του Conference League, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Έτσι, η μεταγραφή του Λινγκρ είναι πιο πιθανή από ποτέ, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο τεχνικός της τσεχικής ομάδας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε ομάδες.

Ο Τρπισόφσκι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα πολύ να μείνει σςτη Σλάβια, αλλά έχει ήδη προσφέρει πολλές υπηρεσίες εδώ, είναι μαζί μας για πάνω από τρία χρόνια. Πάντα έδινε και δίνει το καλύτερο για τη Σλάβια, συνεπώς κάποιοι παίκτες όπως ο Όντρεϊ αξίζουν περισσότερο μια μεταγραφή από κάποιους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν από τον σύλλογο, μπορούν να συνδέσουν ολόκληρη την καριέρα τους με τη Σλάβια. Δεν υπάρχει κάτι βέβαιο προς το παρόν, οι αποφάσεις θα ληφθούν το καλοκαίρι και για μας στόχος είναι να προετοιμαστούμε στην ιδέα ότι κάποιος παίκτης θα αποχωρήσει».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram