Ο Όντρεϊ Λινγκρ είναι ένας από τους παίκτες που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ένα ακόμα δημοσιεύματα αναφέρεται στο «τριφύλλι» και τον ποδοσφαιριστή της Σλάβια Πράγας.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «infotbal», αναφέρει πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από τη Σλάβια Πράγας για ανανέωση του συμβολαίου του και περιμένει προσφορά από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι «πράσινοι» θα καταθέσουν πρόταση περίπου 3 εκατ. ευρώ την επόμενη εβδομάδα!

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram