Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Παναθηναϊκός στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας ενόψει των επερχόμενων αγώνων κόντρα στις Ιρλανδία (16 Ιουνίου) και Γαλλία (19 Ιουνίου) για τα προκριματικά του Euro 2024. 

Τόσο ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της «γαλανόλευκης», Γκουστάβο Πογέτ να συμμετάσχουν στις προπονήσεις.   

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Την Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France).

Τηv προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram