Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω των social media, η Θύρα13 στρέφεται κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δώσει εξηγήσεις για το θέμα που έχει προκύψει με τη θωρακισμένη Mercedes που οδηγούσε ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος εκτελέστηκε στον Κορυδαλλό και ανήκει σε δική του εταιρεία.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του δολοφονημένου, Μιχάλη Φιλόπουλου, αφού ο Ρουμπέτης ήταν ένας από τους εμπλεκόμενους οπαδούς του Ολυμπιακού στη δολοφονία του άτυχου οπαδού του «τριφυλλιού», ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται και το όνομα του Γιάννη Κομπότη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο....Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη απο το Twitter.

Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και  πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν.

Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναϊκού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου. 

Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωρεί.

ΥΓ.ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ 29/3/07

ΘΥΡΑ 13-1966».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram