Βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, την ώρα που η Ρίβερ Πλέιτ φαίνεται να είναι εκτός μάχης!
Τις πληροφορίες αυτές μεταφέρει με νεότερη ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος, Σεμπαστιάν Σρουρ, ο οποίος αποκάλυψε αρχικά το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον 20χρονο εξτρέμ.
Ο Σρουρ λοιπόν αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στη Γοδόι Κρουζ νέα πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 70% των δικαιωμάτων του Αντίνο. Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η Ρίβερ Πλέιτ έχει εγκαταλείψει τη διεκδίκηση του παίκτη, ο οποίος προτιμά να βγει εκτός Αργεντινής και να έρθει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.
«ΤΩΡΑ! Μια ακόμα πρόταση έφτασε από τον Παναθηναϊκό, με 8 εκατ. ευρώ για το 70% του Αντίνο. Διαπραγματεύονται τώρα. Η Ρίβερ είναι εκτός μάχης», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σρουρ.
AHORA!
— Sebastián Srur (@Sebasrur) January 9, 2026
Llego otra oferta del #Panathinaikos de 8 milones de euros por el 70% de #Andino.
Están negociando ahora.#River no corre