Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού, αλλά και για τον αποκλεισμό του «τριφυλλιού» από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Παράλληλα στις δηλώσεις του στάθηκε και στην παρουσία πολλών μικρών παιδιών που βρίσκονται στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού

Νικήσατε εύκολα τον Παναιτωλικό. Ποια είναι η γνώμη σου για τον αγώνα;

«Καμία νίκη δεν είναι εύκολη πρέπει να δουλέψεις μέσα στο γήπεδο για να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά κάναμε κάποια επιπόλαια λάθη στο δικό μας μισό, όμως νομίζω πως μετά το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού ήμασταν αυτοί που έπρεπε είχαμε τον απόλυτο έλεγχο».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε με τον ΠΑΟΚ;

«Και εμείς περιμέναμε διαφορετική την εικόνα μας. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πως και πως τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ και ίσως να μα παρέσυρε ο ενθουσιασμός που είχαμε διότι μας κόπηκαν τα φτερά μετά το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε. Ήταν ένας στόχος που θέλαμε να κυνηγήσουμε αλλά ξέραμε από την αρχή το δύσκολο έργο που είχαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα».

Πως βιώνεις την αγάπη από τα μικρά παιδία που έρχονται στο γήπεδο;

«Εντάξει είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν πολλά παιδία στο γήπεδο και είναι πολύ ωραίες εικόνες να αντικρίζεις πολλά μικρά παιδιά διότι είμαστε πρότυπο για εκείνα».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram