Χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι θα αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Παναθηναϊκός, με τον Αμερικανό με βελγικό διαβατήριο φόργουρντ, μετά το παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε να απουσιάζει και από την αυριανή (19/1), εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στου Ρώσους.
Ο 32χρονος άσσος, ο οποίος στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ είχε αποκομίσει ένα αιμάτωμα στο πέλμα του δεξιού του ποδιού, δεν κατάφερε να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση και έτσι δεν θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του «εξάστερου».
Πλέον ο Λοτζέσκι θα συνεχίσει τις θεραπείες που κάνει, με το ιατρικό επιτελείου του Παναθηναϊκού, να εξετάζει τη βελτίωση του προβλήματος μέρα με τη μέρα, μέχρι ο παίκτης να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση.
Από κει και πέρα κατά την επιστροφή τους από την Κωνσταντινούπολη, οι πρωταθλητές Ελλάδος προπονήθηκαν κανονικά χωρίς άλλα προβλήματα και με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσαν ουσιαστικά την προετοιμασία του για το αυριανό ματς κόντρα στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.