Σε διαφορετική ώρα απ’ ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί θα διεξαχθεί το παιχνίδι του παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική της Basket League. Συγκεκριμένα το ματς της προσεχούς Κυριακής στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 20:00 αντί για τις 19:30 που είχε αρχικά οριστεί.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:
«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις αλλαγές στις ώρες έναρξης των εξής αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:
* Η συνάντηση Λαύριο Megabolt – Μεσολόγγι BAXI θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης τις 20:00, αντί για τις 19:30 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live από την ΕΡΤ3.
* Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Περιστέρι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 13/12 με ώρα έναρξης τις 20:00, αντί για τις 19:30 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ3».