Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού συνεχίζονται παρά τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, με το «τριφύλλι» να φιλοξενεί σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή για την 9η αγωνιστική της Basket League (17:00, ΕΡΤ3).
Οι «πράσινοι» λίγες ημέρες πριν ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για τον αγώνα ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα, καλούνται να πάρουν μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχουν στη διοργάνωση.
Ο Γιώργος Βόβορας, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2020 είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού ο Ζακ Όγκαστ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι πλέον ετοιμοπόλεμος. Από την πλευρά τους ο Ηρακλής θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο τον Στέργιο Καλύβα, που αντικατέστησε τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ενώ αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Βεργίνης.