Ο Μάρκους Φόστερ προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του αγώνα με το Λαύριο, όμως ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξεκινάει τους αγώνα καλύτερα απ’ ότι το έχει κάνει μέχρι τώρα.
Αναλυτικά όσα έγραψε
«Καλησπέρα σας
Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2021 να είναι μια πολύ καλύτερη χρόνια από την προηγούμενη και όλοι οι άνθρωποι να έχουν υγεία.
Το 2020 λόγω του Covid-19 μας στέρησε πολλά πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα. Μακάρι το 2021 να μας τα φέρει πίσω. Εύχομαι το εμβόλιο να βοηθήσει άμεσα την ανθρωπότητα να βγει από αυτόν τον εφιάλτη και να επιτρέψει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό.
Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας προερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Για ένα ακόμα ματς δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να κυνηγάμε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με το Λαύριο.
Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που έχει διαγράψει ένα αξιόλογο σερί νικών. Επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο στην Ελλάδα και να ξεκινήσουμε νικηφόρα το 2021.
Τα ξαναλέμε σύντομα
Μάρκους».