Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα προπονητή και σύμφωνα με τις αναφορές των Μέσων από το Ισραήλ, πρώτος στόχος του «τριφυλλιού» είναι ο άλλοτε παίκτης της ομάδας, Όντετ Κάτας.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Walla» οι «πράσινοι» έχουν ως πρώτο στόχο τον νυν τεχνικό της Χάποελ Ιερουσαλήμ, τον οποίο και προσπαθούν να φέρουν άμεσα στην Αθήνα για να αναλάβει τα ηνία του «εξάστερου».
Φυσικά ο Κάτας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χάποελ και για αυτό ακριβώς αναφέρει το ισραηλινό Μέσο πως είναι αρκετά δύσκολη η υλοποίηση της μετακίνησης αυτής, παρ' όλα αυτά ο 46χρονος κόουτς είναι πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού.
BREAKING ?☘️
— Arale Weisberg (@Aralos10) January 6, 2021
Oded Kattash is currently the frontrunner for Panathinaikos!
PAO will try to lure its former star and bring him immediately. If both sides reach an agreement, they will need to get Hapoel Jersalem's approval for releasing him https://t.co/2cdNXJVY8b