Στην άκρη αφήνει από σήμερα την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζοντας στο Βερολίνο την Άλμπα για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (21:00, Novasports1).
Το «τριφύλλι» μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα στις 5 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας μάλιστα βελτιωμένο πρόσωπο, στάθηκε άτυχο αφού ο COVID-19 του «χτύπησε την πόρτα» και ουσιαστικά άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο έμειναν εκτός αγώνων και προπονήσεων για περίπου 20 ημέρες.
Σήμερα με μόλις μία προπόνηση στα πόδια τους οι παίκτες του Όντετ Κάτας, αν και ανέτοιμοι καλούνται να πάρουν τη νίκη και να συνεχίζουν έστω και με μεγάλη διακοπή το σερί που τρέχουν μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Βαλένθια και Ολυμπιακό. Τα προβλήματα δε λείπουν, αφού για το σημερινό αγώνα ο Όντετ Κάτας δε μπορεί να υπολογίζει στους Νεμάνια Νέντοβιτς και Λεωνίδα Κασελάκη, όπως και στον Μάριο Χεζόνια που ήρθε χθες στην Αθήνα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».
Απουσίες θα έχει και η Άλμπα. Ο Αΐτο Ρενέσες δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκρέιντζερ, Ολίντε και Γκιφάι, ενώ αμφίβολο είναι αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο σέντερ Κράιστ Κουμάντζε που αποκτήθηκε από λίγες ημέρες.
Οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Γιακούμπ Ζαμοίσκι και Σέφι Σέμες θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.