Ο Ζακ Όγκαστ σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (11/3, 21:00) στάθηκε στην καλή περιφερειακή γραμμή της ισραηλινής ομάδας και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιορίσει τον Σκότι Ουίλμπεκιν.

Αναλυτικά όσα είπε

«Η Μακάμπι είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, που στηρίζεται πολύ στην περιφέρειά της. Προσπαθούμε να μάθουμε τη φιλοσοφία τους, δουλεύουμε σε κάποια πράγματα που θεωρούμε ότι θα είναι αποτελεσματικά για να τους περιορίσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Για την κατάσταση του «τριφυλλιού» το τελευταίο διάστημα, σημείωσε: «Πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, βρίσκουμε την ταυτότητά μας. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε υγιείς τον τελευταίο καιρό, οπότε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για τον Σκότι Ούιλμπεκιν τόνισε: «Είναι κλειδί, θα πρέπει να περιορίσουμε την δράση τόσο του ίδιου, όσο και των υπόλοιπων περιφερειακών της Μακάμπι. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram