Με τον Μάριο Χεζόνια κανονικά στη 12άδα του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ιωνικό στο πρώτο παιχνίδι για τα Play Off.
Παρά το γεγονός πως ο Κροάτης φόργουορντ δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση, εντούτοις βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια έκπληξη.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθούν τα πολλά προβλήματα του Ιωνικού, ο οποίος κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ με εννέα παίκτες στην αποστολή του.
Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Μακ, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Όγκαστ, Παπαπέτρου, Χεζόνια, Δίπλαρος, Κασελάκης, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ, Σαντ Ρος
Η 12άδα του Ιωνικού: Πετρόπουλος, Πριτζέτ, Χατζηκυριάκος, Βλάχος, Χόλοουελ, Μουχαμίν, Τολιόπουλος, Χουγκάζ, Χόλιφιλντ
Tags: