Χωρίς τον Χάουαρντ Σαντ Ρος θα αγωνιστεί τελικά ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Λαύριο, στον πρώτο τελικό της Basket League στο ΟΑΚΑ.
Ο Κουβανός άσσος που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, παρά το γεγονός πως έχει ξεκινήσει την κατάλληλη θεραπεία δεν κατάφερε να την ξεπεράσει και έτσι έμεινε εκτός 12άδας του «τριφυλλιού» από το πρώτο ματς της σειράς ενάντια στην ομάδα του Χρήσου Σερέλη.
Ως εκ τούτου ο Όντετ Κάτας θα καλύψει το κενό του με τον Νίκο Δίπλαρο, ενώ θυμίζουμε πως εκτός αποστολής βρίσκονται ακόμα οι Βουγιούκας, Μαντζούκας και Καλαϊτζάκης.
Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Μακ, Μπρέι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Όγκαστ, Παπαπέτρου, Χεζόνια, Δίπλαρος, Κασελάκης, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ
Η 12άδα του Λαυρίου: Κόζι, Κάρτερ, Σάβατζ, Μουράτος, Ντιαλό, Ντέιβις, Περσίδης, Ερμείδης, Ανοσίκε, Γερομιχαλός, Βουλγαρόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος.