Τέλος στις όποιες φήμες υπήρχαν για επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού μπαίνουν, αφού ο Σέρβος τεχνικός βρήκε τη νέα του προπονητική «στέγη». Όπως αναφέρει το «Kurir.rs» ο «Ζοτς» θα είναι ο νέος της προπονητής της Παρτιζάν, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών!

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού αποτελούσε τον πρώτο στόχο της διοίκησης του Όστογια Μιγιάηλοβιτς, που όπως φαίνεται κατάφερε να πείσει τον «άρχοντα των δαχτυλιδιών» για να ηγηθεί του νέου πρότζεκτ προκειμένου να επαναφέρει την Παρτιζάν στο υψηλότερο επίπεδο.

Θυμίζουμε πως το μακρινό 1991 ο Ομπράντοβιτς ανέλαβε εντελώς ξαφνικά την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο μία λαμπρή καριέρα πολλών χρόνων, 13 εκ των οποίων τα πέρασε στον πάγκο του «τριφυλλιού», οδηγώντας το στις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του.

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram