Παράταση παίρνει η υπόθεση παραμονής του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κροάτης άσσος ζήτησε κάποιες διορία κάποιες ημέρες προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει στον Παναθηναϊκό.
Αν και στο «τριφύλλι» η πλευρά του παίκτη είχε γνωστοποιήσει πως μέχρι και την Κυριακή (18/7) το βράδυ θα είχε δώσει την απάντησή της στην πρόταση για διετές συμβόλαιο που έχει κατατεθεί, εντούτοις ο Χεζόνια δεν απάντησε. Ο εκπρόσωπος του Κροάτη ενημέρωσε πως ο πελάτης του δεν έχει ακόμα αποφασίσει και πως θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο για να το κάνει, αφού υπάρχουν και άλλες προτάσεις.
Ως εκ τούτου η νέα καθυστέρηση, αναγκάζει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να δουν και τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν προκειμένου να μην τρέχουν τελευταία στιγμή σε περίπτωση που ο Χεζόνια αποφασίσει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα που ίσως θα του προσφέρει περισσότερα χρήματα.
Σε κάθε περίπτωση στο «τριφύλλι» υπάρχει ανησυχία για την καθυστέρηση της απάντησης, τη στιγμή που όλοι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» για όλο το διάστημα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Χεζόνια, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης από την πλευρά του έχει γνωστοποιήσει στον παίκτη το ρόλο που θα έχει τη νέα σεζόν.