Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Super Cup και του αγώνα κόντρα στο Λαύριο με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μιλάει για το σεβασμό που έχει η ομάδα του Λαυρίου από τους «πράσινους», αλλά και για το πρώιμο στάδιο που βρίσκεται το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να συγχαρώ τις ομάδες όπου συμμετέχουν στο Super Cup. Είναι αξιόλογες ομάδες. Προσωπικά έχω μεγάλο σεβασμό σ’ αυτό που παρουσιάζει το Λαύριο και στον κόουτς Σερέλη. Παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μην παίξουμε σαν φαβορί. Να παίξουμε χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας αυτόν τον τίτλο. Να βγάλουμε προσπάθεια, ένταση, έχουμε κίνητρο. Όλοι θέλουν το τρόπαιο και αυτό θέλουμε και εμείς».

Για το Λαύριο: «Το βασικό είναι ότι έχει τον ίδιο προπονητή για 8 χρόνια. Δείχνει μία σταθερότητα και πέρα από αυτό είναι μία ομάδα που παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό στο τέμπο και στις επιλογές των παικτών. Το στιλ που αναπτύσσεται. Έχει κάτι διαφορετικό που φεύγει από τα τετριμμένα του σετ παιχνιδιού, με υψηλό ρυθμό».

Για το «κόψιμο» του Έβανς: «Ο κανονισμός είναι το πρώτο στοιχείο, πρέπει να παίξουν έξι ξένοι. Είναι εσωτερικοί λόγοι που μας οδήγησαν σ’ αυτό, σε σχέση με ρόστερ και μικροπροβλήματα. Θέλουμε να βρει ρυθμό ο Νέντοβιτς. Έχουμε κάποιους ψηλούς που μπορούμε να στηριχτούμε και γι’ αυτό πήραμε αυτή την απόφαση».

Για την ετοιμότητα: «Είμαστε σε ένα πρώτο στάδιο. Έχουμε κρατήσει έναν κορμό, αλλά η παρουσία μου και νέων παικτών δημιουργεί νέο σύνολο που θέλει χρόνο για να βελτιωθεί και να σταθεροποιηθεί. Είναι πολύ πρώιμο στάδιο και καλά καλά δεν ξέρουμε την εικόνα μας και των αντιπάλων μας. Όλοι θα το ζήσουμε αυτό. Ο στόχος είναι να φτάσουμε τα δικά μας στάνταρ. Σε μερικές ημέρες ξεκινά η Ευρωλίγκα από αύριο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram