Με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ να βρίσκονται στη 12άδα του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε είχε ενημερώσει ο Δημήτρης Πρίφτης, θα παραταχθεί το «τριφύλλι» κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Παράλληλα οι απουσίες των Τζεχάιβ Φλόιντ (πρόβλημα στο ισχίο) και Νεμάνια Νέντοβιτς (διάστρεμμα), φέρνουν στην «πράσινη» αποστολή για πρώτη φορά στην Euroleague τον Νεοκλή Αβδάλα, ενώ παρών είναι και ο Λευτέρης Μάντζουκας.

Από τη μεριά της η Άλμπα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λουκ Σίκμα, σε μία απουσία πολύ σημαντική για τη λειτουργία της ομάδας του Ισραέλ Γκόνζαλες. 

Οι 12άδες

Παναθηναϊκός: Πέρι, Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Αβδάλας, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος

Άλμπα Βερολίνου: Λο, Ντα Σίλβα, Σμιθ, Ντιλόου, Έρικσον, Μάτισεκ, Σνάιντερ, Ολίντε, Τίμαν, Μπλατ, Ζούσμαν, Λάμερς 

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram