Τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τα πολλά λάθη, αλλά κυρίως για τις (ακόμα μια φορά) πολλές χαμένες βολές (26/39), έκρουσε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Τσάβι Πασκουάλ.

Αρχικά ο Καταλανός τεχνικός τόνισε: «Κάναμε ένα σωστό παιχνίδι. Ωστόσο κάναμε πολλά λάθη (23), είχαμε όμως και καλές στιγμές τόσο στην άμυνα όσο και στον ρυθμό που επιβάλλαμε. Γεγονός που μας βοήθησε στον έλεγχο της κατάστασης».

Για τις πολλές χαμένες βολές είπε: «Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Νομίζω ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα της EuroLeague στις ελεύθερες βολές. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί άμα συνεχίσουμε με αυτά τα νούμερα στα playoffs, δεν θα κερδίσουμε. Μιλάμε γι αυτό, το δουλεύουμε, αλλά προς το παρόν δεν μας βγαίνει. Βάσει της εμπειρίας μου, τα προβλήματα "κολλάνε" πάνω σου κι έχουν μεταδοτικό χαρακτήρα. Όταν κάποιος αρχίζει να χάνει τις βολές, χάνουν κι οι επόμενοι. Πρέπει να βελτιωθούμε επειγόντως».

Για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη τόνισε: «Όλα είναι μπροστά του, όσα μπορεί να κάνει. Κάθε μέρα βελτιώνεται πολύ στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να τον ετοιμάσουμε για την επόμενη σεζόν. Εκμεταλλεύεται τον χρόνο που παίρνει. Έχει βελτιώσει πάρα πολλά πράγματα, την πάσα του και το πώς συμπεριφέρεται τακτικά. Πρέπει ωστόσο να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τόσο αμυντικά όσο και το σουτ του. Να έχει τη σωστή λογική».