Τον τελευταίο αγώνα για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (21:45 Novasports 1).
Οι «πράσινοι» οι οποίοι εδώ και αρκετές αγωνιστικές έχουν κατοχυρώσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στη φάση των πλέι όφ, θέλουν να πάρουν μια ακόμα νίκη, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα είτε της Ρεάλ Μαδρίτης είτε του Ολυμπιακού, που αγωνίζονται αύριο, προκειμένου να συνδυάσει την πρόκριση με το πλεονέκτημα έδρας, τερματίζοντας στη 4η θέση.
Σε αντίθετη περίπτωση οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στο Final 4 της διοργάνωσης έχοντας μειονέκτημα έδρας.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς τον Κέι Σι Ρίβερς που έμεινε στην Αθήνα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.
Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Ντάνιελ Ιερεθούελο (Ισπανία), Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία) και Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία).