Τιμή χαρακτήρισε το προπονητικό του ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος αντικατέστησε τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι ενάντια στο Λαύριο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Είναι έντονα τα συναισθήματα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να κοουτσάρω τον Παναθηναϊκό, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, μακάρι να μην ήταν έτσι τα πράγματα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Η ένταση που βγάλαμε στην άμυνα, με την είσοδο του Πέρι, ήταν το κλειδί για τη νίκη. Επίσης πασάραμε πολύ ωραία την μπάλα. Όλοι είχαν συμμετοχή στο παιχνίδι από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι παιδιά που πιστεύουμε και στην κατάσταση που βρισκόμαστε πρέπει να κοιτάξουμε και το μέλλον».

Λίγο αργότερα στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ο υπηρεσιακός τεχνικός των «πρασίνων» ανέφερε: 

Για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι πιο πολύ στο ψυχολογικό κόμματι. Η ήττα από τον Ολυμπιακό, τα δύο κρούσματα σε παίκτες. Είπαμε στα παιδιά ότι το Λαύριο είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να συμπεριφερθούμε ανάλογα. Πλέον το μυαλό είναι στο ματς της Πέμπτης, αν πάνε καλά και όλα τα τεστ αύριο».

Για την αναστάτωση με τα κρούσματα κορωνοϊού: «Είναι βασικά θέμα προπόνησης. Σταματάει η προπόνηση και αυτό πάθαμε εμείς με τον Σαντ Ρος πριν τον Ολυμπιακό αλλά και τώρα, γιατί με τα κρούσματα σταματάει η προπόνηση και οι παίκτες είναι με μάσκες και δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση».

Για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως πρώτος προπονητής: «Είναι τιμή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω και τους Κουτσό και Χαραλαμπίδη για τις συμβουλές που μου έδινα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί είχαμε επιβαρύνει πολύ κάποια παιδιά. Είπα στα παιδιά ότι σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες και ανταποκρίθηκαν. Ο τομέας που με κάνει χαρούμενο σήμερα είναι οι τελικές πάσες και όχι οι πόντοι και το σκορ. Πασάραμε 5-6 φορές σε κάθε κατοχή πριν εκτελούσε και αυτό συνέβη πρώτη φορά φέτος».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram