Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σήμερα περισσότεροι από 200 οπαδοί του «τριφυλλιού» προκειμένου να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα (11/4).
Συγκεκριμένα οι οπαδοί των «πρασίνων» βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ σήμερα (9/4) το απόγευμα μετά τη λήξη της προπόνησης. Περίμεναν τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο έξω από τα αποδυτήρια και τους εξέφρασαν τη στήριξή τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της συνέχειας της σεζόν.
Από την πλευρά της ομάδας ο προπονητής, Δημήτρης Πρίφτης και ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου, τους ευχαρίστησαν για την παρουσία και τη στήριξή τους και τους υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα προκειμένου να τους κάνουν χαρούμενους.
Δείτε τις σχετικές εικόνες
Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram

