Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για την κατάσταση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για αυτή που θα έρθει.

Ο υπό αποχώρηση μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» σημείωσε πως έγιναν λάθος επιλογές και υπογράμμισε πως η κακή εικόνα των «πρασίνων» δεν είναι αποδεκτή και αυτή που... «έχουμε συνηθίσει». Από κει και πέρα τόνισε πως θα χτιστεί μία νέα ομάδα σχεδόν από το μηδέν, ενώ έστειλε το μήνυμα πως «στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα».

Αναλυτικά 

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια - δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα... Να είναι όλοι σίγουροι γι΄ αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram