Μήνυση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατέθεσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε συκοφαντίες κατά του προσώπου του, ενώ σημείωσε πως θα καταθέσει και αγωγή ζητώντας ένα μεγάλο ποσό, το οποίο στη συνέχεια θα διαθέσει στα ερασιτεχνικά σωματεία!

Στην τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε: «Ενώ βρισκόμουν την Παρασκευή το πρωί στη FIBA υπήρξε μία απίστευτη ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με συκοφαντίες. Και στο παρελθόν είχα τέτοιες επιθέσεις, αλλά δεν με ενδιέφερε και δεν απάντησα ποτέ και σε τίποτα. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν με ήθελε ως πρόεδρο. Όπως και στα Μέσα που έγραφαν λασπολογίες.

Δεν με ενδιαφέρει και ξέρω τι θα ειπωθεί. Ήξερα πολύ καλά ότι ερχόμενος εδώ έπρεπε να αλλάξει το μπάσκετ και αυτό δεν γινόταν με το να αλλάξω μία θέση, αλλά με το να σπάσω το τραπέζι! Γράφουν για μένα, δεν με πειράζει. Είναι διαφορετικό όμως να αναφέρεται ο κ. Γιαννακόπουλος προς τον θεσμό του προέδρου της ΕΟΚ και φυσικά κατέθεσα μήνυση.

Και θα καταθέσω και αγωγή ζητώντας ένα μεγάλο ποσό το οποίο θα πάει στα ερασιτεχνικά σωματεία. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Αυτός που έχει φέρει 6 ευρωπαϊκά. Με παίκτες όπως ο Αλβέρτης, ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής, ο Παπαπέτρου, οι Γιαννακόπουλο και το μπάσκετ έχει ανάγκη όλα αυτά. Αλλά να ξεχωρίσουμε τον Παναθηναϊκό από το φυσικό πρόσωπο. Καταδικάζω τη συγκεκριμένη συμπεριφορά ως συκοφαντική δυσφήμιση. Και εγώ δεν έχω καταδικαστεί για συκοφαντίες, άλλοι έχουν...».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram