Ενωτική ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 13 αναφορικά με την ομάδα μπάσκετ και την επανεμφάνιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο προσκήνιο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» ανέφεραν πως έχουν γίνει εκατέρωθεν λάθη, ωστόσο υπογράμμισαν πως τα αφήνουν όλα στο παρελθόν για το καλό της ομάδας. Τέλος έκλεισαν την ανακοίνωση αναφέροντας πως οι καιροί θέλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρών στην ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η χειρότερη μπασκετική σεζόν εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια, σε συνδυασμό και με τις τελευταίες εξελίξεις μας υποχρεώνουν να πάρουμε θέση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο απαιτούμε όποιο και εάν είναι το μπάτζετ να υπάρξει σοβαρότητα κινήσεων, αποφάσεων και να υπογράψουν ή ανανεώσουν παίχτες που θα τιμάνε το τριφύλλι και θα σέβονται την τεράστια ιστορία του.

Όχι σαν το φετινό τσίρκο που δεν θύμισε ούτε στο ελάχιστο το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Από την δική μας πλευρά θα κάνουμε αυτό που πρέπει με την παρουσία μας και την στήριξη στο τμήμα όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα.

Για να ολοκληρωθεί όμως το τρίπτυχο της επιτυχίας όπως μας έμαθαν ο Παύλος και ο Θανάσης  διοίκηση - ομάδα - κόσμος μένει ακόμα ένας παράγοντας.

Η διοίκηση! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο μεγαλομέτοχος του τμήματος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Έχουν συμβεί λάθη εκατέρωθεν που οδήγησαν σε ακραίες συμπεριφορές. Εμείς όμως με γνώμονα το καλό του συλλόγου αφήνουμε τα πάντα στην σκιά του χθες, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι καιροί όμως σε θέλουν παρών στην ομάδα και σε όλα!!!

Υ. Γ Η δύναμη σου είναι μια...

ΘΥΡΑ 13-1966».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram