Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις κάνει ο Παναθηναϊκός, αφού οι «πράσινοι» βλέπουν στο πρόσωπο του Λιθουανού γκαρντ τον αντικαταστατή του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος αποχώρησε για τον Ερυθρό Αστέρα.
Παρόλο το γεγονός πως ο 28χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εντούτοις υποστηρίζει πως δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο σε περίπτωση μετακίνησής του στο «τριφύλλι» και για αυτός το λόγο οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφές για να τον κάνουν δικό τους.
Σκοπός του Παναθηναϊκού είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής το συντομότερο δυνατό, ωστόσο τι ακριβώς θα συμβεί μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες.
Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ την περσινή σεζόν είχε 8,5 πόντους και 1,9 ασίστ/μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.
Tags: