Καταγγελία εις βάρος του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου κατέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την ανακοίνωση που είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η ΚΑΕ Ολυμπιακός εναντίον της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, αναφορικά με τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην καταγγελία της πράσινης ΚΑΕ γίνεται λόγος πως οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, αλλά και χρηματικό πρόστιμο καθώς η ανακοίνωση υποκινεί σε πράξης βίας. Έτσι ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τους αδερφούς Αγγελόπουλους με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018. 

Τέλος να θυμίσουμε πως σε εκείνη την ανακοίνωσή της (13/2/18) η ΚΑΕ Ολυμπιακός μεταξύ άλλων ανέφερε πως  «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague», αναφερόμενη βεβαίως στους (Γκόντα, Φούφη, Κορομηλά, Παπαπέτρου).