Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλληλεπίδρασε με τους ακολούθους του στο Instagram, ζητώντας τους να του κάνουν διάφορες ερωτήσεις τις οποίες και απάντησε. Φυσικά οι ερωτήσεις για τον Παναθηναϊκό είχαν την τιμητική τους.

Μεταξύ των όσων είπε ο υπό αποχώρηση μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, σημείωσε πως δεν έχει μιλήσει για καμία επιστροφή του στο «τριφύλλι» και πως η ΚΑΕ παραμένει προς πώληση, ωστόσο υπογράμμισε πως επειδή το μπάσκετ αλλάζει αξίζει να επενδύσει κάποιος σε αυτό. Παράλληλα σημείωσε πως απομένουν λεπτομέρειες για να περάσει το ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που μόλις συμβεί, στη συνέχεια θα τοποθετηθούν πράσινα καθίσματα!

Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις

Για το ΟΑΚΑ και το πότε θα περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού: «Κάτι τελευταίες λεπτομέρειες υποτίθεται έμειναν».

Για το αν θα μπουν πράσινα καθίσματα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων:  «Μόλις περάσει στα χέρια μας, ναι».

Για το φετινό ρόστερ: «Άποψη μόνο όταν ολοκληρωθεί... Μέχρι τώρα καλά το πάνε».

Για το αν θα μείνει στην ΚΑΕ ή αν είναι προσωρινή η επιστροφή του μέχρι να πουλήσει την ομάδα: «Καμία επιστροφή δεν έχω πει. Ναι, η ομάδα είναι προς πώληση. Μέχρι τότε όμως πρέπει να είναι διαφορετική η εικόνα από αυτή της τελευταίας διετίας. Το μπάσκετ φαίνεται να αλλάζει ριζικά και αξίζει να ξαναγίνει επένδυση».

Για τον αγαπημένο του αθλητή από την τωρινή ομάδα: «Αυτά δεν αλλάζουν... Big Papa».

Για τον Σάσα Βεζένκοφ: «Από τους καλύτερους αθλητές. Δυστυχώς ο τότε ατζέντης του πίστευε ότι δεν χωράνε στην ίδια ομάδα με τον Μήτογλου».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram