Τις υποχρεώσεις του στην Euroleague συνεχίζει απόψε ο Παναθηναϊκός (1-2), φιλοξενώντας στο ΟΑΚΑ την Μονακό (2-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου (21:00, Novasports Prime).
Οι «πράσινοι» μετά την τραγική εμφάνιση στο Βερολίνο και την ήττα από την Άλμπα, επιστρέφουν στην έδρα τους, με στόχο να γυρίσουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για την Μονακό που προέρχεται επίσης από την ήττα στο Ισραήλ ενάντια στη Μακάμπι.
Για ένα ακόμα ματς οι «πράσινοι» δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νέιτ Ουόλτερς, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντέρικ Ουίλιαμς, λόγω ενός χτυπήματος από το προχθεσινό ματς με την Άλμπα. Η συμμετοχή του Αμερικανού φόργουορντ θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν το τζάμπολ.
Οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Όλεγκς Λάτισεβς και Άνταρ Πιρ θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.