Η δουλειά μίας ολόκληρης χρονιάς κρίνεται στους τελικούς και ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, έχει δουλέψει ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος τη συγκεκριμένη περίοδο και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Ωστόσο ο νεαρός φόργουορντ του «τριφυλλιού» σε ανάρτηση του στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υπογράμμισε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά το blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

Το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν έφτασε καθώς ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας κάθε χρονιά. Έχουμε δουλέψει σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να καταφέρουμε να τον πετύχουμε. Αυτό που μας απασχολεί αποκλειστικά είναι το πρώτο παιχνίδι, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους.

Παίζουμε στην έδρα μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο κόσμος, όπως πάντα, θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση. Οι φίλαθλοί μας ξέρουν καλά πώς να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες. Ωστόσο, για να καταφέρουμε να κάνουμε το 1-0 και να υπερασπιστούμε την έδρα μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Απέναντί μας θα βρούμε μια εξαιρετική ομάδα με πολλή ποιότητα σε όλες τις θέσεις και επιβάλλεται να εμφανιστούμε απόλυτα προσεκτικοί. Οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να αποβεί μοιραία γι’ αυτό θα πρέπει η συγκέντρωσή μας να βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό.