Την Παρτιζάν φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague (21:30, Novasports Prime).

Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα για περισσότερους από έναν λόγους, οι «πράσινοι» έχοντας το φτωχικό ρεκόρ του 1-4 στη διοργάνωση ψάχνουν απεγνωσμένα τη δεύτερή τους νίκη που θα τους ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ώρα η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος κόντρα στην παλιά του ομάδα, έχει ρεκόρ 2-3 και θα αναζητήσει το διπλό, για να παραμείνει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και να επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του τον Ντουέιν Μπέικον, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Έτσι οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν πλήρης. Στον αντίποδα η Παρτιζάν θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους Τζέιμς Νάναλι, που έμεινε στο Βελιγράδι εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Φερνάντο Ρότσα και Σαούλιους Ράτσις θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινή αναμέτρησης.

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague  

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram