Την αποστολή του Παναθηναϊκού περίμεναν περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη νίκη στο ΣΕΦ, με την οποία το «τριφύλλι» ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και ξαναπήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας.
Λίγο μετά τις 22:30 η αποστολή των «πρασίνων» επέστρεψε στο Μαρούσι και όπως ήταν λογικό γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους που τους περίμεναν υπομονετικά να επιστρέψουν από το Φάληρο, με όλους τους παίκτες να έχουν την τιμητική τους.
Τα καπνογόνα και τα συνθήματα ήταν για μία ακόμα φορά μέρος των πανηγυρισμών, με τους «πράσινους» παίκτες και τους φιλάθλους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή το απόγευμα όπου είναι προγραμματισμένος ο 3ος τελικός στο κλειστό του ΟΑΚΑ.