Ο Μάριους Γκριγκόνις, ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές Αναντολού, σημείωσε πως για να πάρει τη νίκη το «τριφύλλι» θα πρέπει να είναι καλό μέχρι και στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός άσσος:

«Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα. Θα δούμε τι μπορώ να δώσω σε αυτό το σημείο. Η ομάδα παίζει καλά, καλύτερα από την αρχή της χρονιάς και πρέπει να συνεχίσουμε, να μην αφήσουμε τις δύο ήττες στην Ισπανία να μας επηρεάσουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Στην Euroleague κάθε αγώνας είναι δύσκολος, είναι μια μάχη. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι τραυματίας ή αν από μια ομάδα λείπουν παίκτες. Πρέπει να δίνεις ό,τι μπορείς κάθε μέρα».

Σε ερώτηση σχετικά με το που πρέπει να επικεντρωθεί ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει τα ατού της Εφές απάντησε πως: «Έχουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague. Δεν μπορείς να τους σταματήσεις τελείως, μόνο να τους περιορίσεις, να τους κάνεις να νιώσουν άβολα. Πρέπει και εκείνοι να ανησυχούν για το δικό μας παιχνίδι. Δεν υπάρχει ένα κλειδί για την επιτυχία, πρέπει να κάνεις καλά τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσεις».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram