Χωρίς τον Μάριους Γκριγκόνις επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Μονάχο, όπου οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα από την Μπάγερν, του Αντρέα Τρινκιέρι για τη 17η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Λιθουανός άσσος, από το Μόναχο μετέβη απ’ ευθείας στη Λιθουανία, καθώς έχασε τον παππού του και πρέπει να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του. Άλλωστε ο Γκριγκόνις δεν βρίσκεται μέσα στη λίστα των έξι ξένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι δε θα αγωνίζονταν στο αυριανό (7/1, 19:15) παιχνίδι με το Περιστέρι για την Basket League.
Την ίδια ώρα λιθουανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ζαλγκίρις εξετάζει τον Γκριγκόνις ως αντικαταστάτη του Κίναν Έβανς, που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 6 με 8 μήνες.
Σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην Ελλάδα και πλέον μένει να φανεί εάν η νέα ήττα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για αλλαγές στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν τον Μάριους Γκριγκόνις.