Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε, στάθηκε στις τελευταίες φάσεις της κανονικής διάρκειας τονίζοντας πως έγιναν διαιτητικά λάθη.

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά από τα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε καλύτερα από το ξεκίνημα. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν έχω δει πολύ καλά τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, έγιναν λάθη. Πρέπει να ελεγχθούν κάποιες φάσεις, κάποια λάθη, όπως η φάση με τον Πονίτκα στο τέλος έπαιξαν ρόλο. Στην παράταση η Φενέρμπαχτσε έβαλε δύσκολα σουτ και κέρδισε».

Για την διαφορά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Μιλήσαμε πολύ τις τελευταίες μέρες και για μένα ήταν ξεκάθαρο πως θα παίζαμε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν σημαντικό για μένα να βγουν οι παίκτες και να τα δώσουν όλα. Οι παίκτες ήταν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι να τα δώσουν όλα. Ήταν καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε δύο σουτ για να κερδίσουμε. Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram