Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού στάθηκε στο χρόνο συμμετοχής που πήραν οι Αβδάλας και Σαμοντούροβ, τόνισε πως ο Ματ Τόμας δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση του «τριφυλλιού» και σημείωσε πως θα ήταν ευχαριστημένος εάν θα υπέγραφε τον Μήτογλου.

Παράλληλα ο Μαυροβούνιος τεχνικός γνωστοποίησε το πρόβλημα που υπάρχει με τον Άντριου Αντρίους, ο οποίος δεν υπογράφει το χαρτί που πρέπει για να βγει εκτός λίστας του ελληνικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δηλωθεί στη θέση του ο Γκριγκόνις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Είχαμε καλή προσέγγιση από την αρχή. Τα λεπτά συμμετοχής στους Σαμοντούροβ και Αβδάλα ήταν σημαντικά για τον σύλλογο αλλά και για εμένα. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να τους δώσω ακόμα περισσότερο χρόνο σε άλλα ματς. Ήταν σημαντικό για εμάς γιατί είχαμε μικρό ροτέισιον και με το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα γίνεται ακόμα πιο σκληρό. Ήταν πολύ σημαντική ευκαιρία για εμάς.

Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Μποχωρίδης, Μαντζούκας και Ποντίκα θα είναι εκτός.

Για τον Τόμας: «Είναι καλός παίκτης και θα δούμε τις επόμενες ημέρες εάν θα υπογράψει. Δεν έχει απαντήσει προς ώρας στην πρότασή μας».

Πόσο ικανοποιημένος είναι από τους Αβδάλα και Σαμοντούρβ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος. Είχαν καλή προσέγγιση. Χρειάζεται να δουλέψουν περισσότερο και αν το κάνουν μπορούν να είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού».

Για το αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γκριγκόνις στο πρωτάθλημα: «Έχουμε μόνο τρεις αλλαγές. Είναι πρόβλημα που έχουμε 8 ξένους αυτή τη στιγμή. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Όσον αφορά το Κύπελλο, θα αποφασίσουμε ποιοι θα παίξουν, ενώ θα κάνουμε και μία αλλαγή το επόμενο διάστημα. Θα ήταν καλό να αλλάζαμε πιο εύκολα τους παίκτες, αλλά αύτη είναι η κατάσταση και με τους τραυματισμούς είναι ακόμα πιο δύσκολη».

Για το γεγονός πως δεν παίρνει παίκτη στη θέση 4-5 και παίρνει γκαρντ: Αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες. Από αυτούς που έχουμε διαθέσιμους να πάρουμε πιστεύω πως ένας παίκτης στα γκαρντ όπως είναι ο Τόμας μπορεί να μας βοηθήσει. Επίσης θα είμαι πολύ χαρούμενος εάν αύριο υπογράψουμε τον Μήτογλου».

Για τον Άντριους: «Είναι εκτός ομάδας περίπου τρεις μήνες και έχουμε πρόβλημα ότι δεν υπογράφει το χαρτί που πρέπει προκειμένου να βγει εκτός της λίστας των ξένων που παίζουν στο πρωτάθλημα».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram