Ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπισε το «τριφύλλι» στην τελευταία περίοδο, αλλά και στις δύο ομάδες που υπάρχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και με τον νέο του προπονητή ήθελε να κερδίσει στην έδρα του μετά την ήττα στον Προμηθέα. Δεν ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας. Έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους. Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο τέλος, βάλαμε μόνο 12 πόντους στην τελευταία περίοδο. Δε διαβάσαμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Ήμασταν βιαστικοί στο να εκτελέσουμε. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ και εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα.

Για το βασικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού: «Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δύο ομάδες, μία στην Ελλάδα, μία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, υπάρχουν τραυματισμοί, δεν μπορούμε να βρούμε ομοιογένεια, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram