Με σημαντικές επιστροφές πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνέχισε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης κόντρα στο Περιστέρι.
Ο Πάρις Λι ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως και ο Λευτέρης Μαντζούκας καθώς επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση που ήθελε το διάστρεμμα που υπέστη χθες (8/5) να είναι ελαφρύ.
Από κει και πέρα στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη ήταν και οι Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και Νεοκλής Αβδάλας καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Εφήβων και τα δύο φιλικά παιχνίδια με τη Ρουμανία.
Ως εκ τούτου μοναδική απουσία ήταν αυτή του αρχηγού Γιώργου Παπαγιάννη, που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί.