Ο Γιώργος Παπαγιάννης εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών της Basket League τονίζοντας παράλληλα πως οι «πράσινοι» χρησιμοποίησαν το μεγάλο χρονικό διάστημα της αγωνιστικής απραξίας για να προετοιμαστούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού:

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο στην τελική φάση του πρωταθλήματος: «Θέλω να ευχηθώ αρχικά υγεία σε όλες τις ομάδες. Είχαμε μια "απραξία" για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε κάνει αλλαγές στο ρόστερ και στον κόουτς. Μας έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί το θέαμα. Αυτά από εμένα, θα τα πούμε στο γήπεδο».

Για το πόσο θα επηρεάσει την εικόνα της ομάδας του στα πλέι οφ η αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών: «Παίζει κάποιο ρόλο. Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα χωρίς αγώνα. Δεν είχαμε και κάποιο φιλικό. Είναι ένα πρόβλημα, αλλά αυτό είναι το πρόγραμμα. Κοιτάξαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Πιστεύω είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram