Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός πως οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν εντελώς ανέτοιμοι στο πνευματικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για το παιχνίδι. Ήμασταν σίγουροι για το πως θα αντιδράσει σήμερα μετά την ήττα του προηγούμενου παιχνιδιού. Δυστυχώς το έχουμε κάνει πολλές φόρες φέτος, μετά από μία καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση δεν εμφανιζόμαστε όπως πρέπει. Και νομίζω ότι καθαρά πνευματικά χάθηκε το παιχνίδι, πέρα από κάθε τακτική προσέγγιση. Πνευματικά εμφανιστήκαμε παντελώς ανέτοιμοι για το ματς».

Για την κακή εικόνα στο κομμάτι της άμυνας: «Δεν ήταν μόνο το αμυντικό κομμάτι που εμφανιστήκαμε ανέτοιμοι, που και εκεί κάναμε λάθη, αλλά ενώ ξέραμε ότι το Περιστέρι θα έβαζε τα χέρια του και το σώμα και θα προσπαθήσει να μας σταματήσει στην επίθεση, δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε και φαίνεται και στα ποσοστά και στις επιλογές ότι δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε πολύ μεγάλη νευρικότητα στην επίθεση και στην ουσία προσπαθήσαμε είτε οι πιο έμπειροι παίκτες και με μεγαλύτερο ταλέντο επιθετικά, τραβώντας και τα άλλα παιδιά, να κάνουν πράγματα πέρα από αυτά που έχουμε πει και έχουμε δουλέψει και αυτό ήταν που αύξησε τη διαφορά. Ήμασταν κακοί αμυντικά, δεχθήκαμε 73 πόντους στην άμυνα, αλλά ξαναλέω ότι πνευματικά ήμασταν λάθος».

Για το αν υπάρχει κάποια ερμηνεία για το «άδειασμα» της ομάδας: «Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και μπορούμε να δώσουμε πολλές ερμηνείες. Αλλά δεν είναι ούτε η ώρα, ούτε ο χρόνος να δώσουμε κάποια ερμηνεία. Τώρα βρισκόμαστε στους ημιτελικούς και αυτό που μετράει να παρουσιαστούμε στον τελικό που θέλουμε να πάμε, όσο πιο έτοιμοι πάμε, για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι η χρονιά και οι εξηγήσεις συζητιούνται στην ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλεύουμε και να παρουσιαστούμε στο τέλος όπως θέλουμε».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram