Ο Μάριους Γκριγκόνις μετά τη νίκη και το 2-1 του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στη σειρά με το Περιστέρι, πετώντας και μία σπόντα για τους ανθρώπους της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Όλοι ξέρουν την κατάστασή μας. Είχαμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και πάντα κάτι αλλάζει. Εμείς πρέπει πάντα να δείχνουμε το μαχητικό μας πνεύμα. Έμειναν μερικές βδομάδες ακόμα και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε.

Για το παιχνίδι: «Ήμασταν καλοί επιθετικά, όχι τόσο αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο.  Στο Περιστέρι τους αρέσει να… μιλάνε. Οι παίκτες και οι προπονητές μιλάνε πολύ, βάζουν πίεση έτσι τους διαιτητές. Είναι καλή ομάδα, θα συνεχίσουν να μιλάνε, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας, αλλά δεν είμαστε σούπερ συνεπείς. Προσπαθεί ο κόουτς να μας ενώσει, αλλά κάτι δε λειτουργεί σωστά. Υπάρχουν κάποια προβλήματα. Αλλά πάντα παλεύουμε, βγάζουμε ενέργεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram