Συνέντευξη στην εκπομπή του Κάιλ Χάινς στη Euroleague παραχώρησε ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος ανάμεσα στα όσα ανέφερε έκανε ειδική μνεία στους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη.

Ο «μπουλντόζας» ανέφερε πως με τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη είχε τέλεια σχέση, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που είχε σε θέματα προσαρμογής ερχόμενος στην Ευρώπη από το ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ακόμα και τα δύο πρώτα χρόνια μου στην Ευρωλίγκα δεν ήταν εύκολα για μένα. Ερχόμενος από το ΝΒΑ, με όλη την ελευθερία που είχαμε να κάνουμε πράγματα στο παρκέ και χωρίς απαγορεύσεις. Ήταν μεγάλη προσαρμογή για μένα δεν ήταν εύκολο στα 9-10 χρόνια μου στον Παναθηναϊκό είχα κάποιες δυσκολίες, αλλά ο Ομπράντοβιτς και ο Ιτούδης με αγκάλιασαν.

Με κράτησαν εκεί σε ένα σταθερό μονοπάτι που οδηγούσε στην επιτυχία και όλοι είδαμε τι έγινε. Κάποιοι τίτλοι και διακρίσεις ήρθαν μετά από αυτή τη διαδικασία, οπότε αξίζουν συγχαρητήρια στον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη, επειδή ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο, τους έφερα πολλούς πονοκεφάλους. Ως αντάλλαγμα πήραν αυτό που ήθελαν, όπως κι εγώ, πήρα αυτό που ήθελα από εκείνους. Ήταν η τέλεια σχέση για τον χρόνο που δουλέψαμε μαζί».

Βρείτε μας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram